Coleslaw

Til en rigtig lækker pulled pork burger hører der sig en snasket coleslaw til. Og nu skal I ikke lede videre, jeg har den helt rigtig, snaskede opskrift til jer. Jeg laver stort set kun den her coleslaw til al slags grill og burger, hvor coleslaw passer godt ind. Der er ikke sparet på kalorierne, så vil I have en mere let udgave, så kan I vælge nogle magere produkter. Den helt store smagsgiver er den lækre marinade, som hvidkålen og gulerødderne skal lægge i.
Opskriften er med inspiration fra gastromand - jeg brugte første gang opskriften for ca 4 år siden.

 

 

Coleslaw 

ca 8 portioner

1/2 hvidkålshoved
8 gulerødder

Marinade inden dressing
2-3 spsk. Honning dijonsennep
1.5 dl æblecidereddike
3 tsk salt
2 spsk. sukker
1 tsk. Stødt spidskommen
friskkværnet peber

Dressing
2 dl creme fraiche 18%
2½ dl mayonaise
salt og peber
2-3 tsk. sukker

Snit hvidkål og riv gulerødderne fint og kom dem i en plastikpose.
Bland ingredienserne til marinaden og hæld det ned til hvidkålen og gulerødderne. Stil denne pose på køl i min 1 time. Vend gerne posen en gang i mellem, så marinaden kommer rundt til al hvidkålen/gulerod. Jeg marinerede min blanding i 2 timer og her havde det fået godt med smag.
Herefter skal hvidkål og gulerødder drænes for marinaden. Dette kan gøres ved at lave små huller i bunden af plastikposen og så klemme marinaden ud. På denne måde bliver noget af marinaden bibeholdt, men ikke så meget at coleslawen bliver 'våd'.
Ingredienserne til dressing blandes og smages til. Dette røres godt sammen med hvidkål og gulerødderne, og så har du den mest perfekte coleslaw!2 thoughts on “Coleslaw”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *