En ny start

 

Velkommen til min nye blog.

Jeg har sådan glædet mig til, at min nye blog var klar til at blive vist for jer. Den er lige, som jeg havde håbet. Jeg elsker det simple udtryk og jeg er sikker på, at jeg her vil kunne skabe det frirum, jeg elsker – at formidle min glæde for mad og livets generelle finurligheder.

Tidligere har jeg skrevet på min gamle blog, Anneshyggested, at jeg ville genoptage bloggen. Dog har jeg haft behov for at starte på en frisk, men ingen tvivl om, at jeg er glad for min gamle blog. Jeg startede den op i 2011, da blogging og hele det miljø var nyt.

Annesejlund.dk skal være et sted, du kan søge til og føle dig velkommen. Min intention er, at skabe et miljø der er hyggeligt, venligt og inspirerende. Jeg vil primært dele ud af madopskrifter i alverdens afskygninger. Dog har jeg en passion for bagning af brød & kager, samt det franske & italienske køkken. Her vil både være opskrifter af tidskrævende simreretter, som der vil være af lette hverdagsretter.

Med tiden som mit liv udvikler sig, så vil bloggen følge med. Om det drejer sig om rejser, drømme om huskøb eller stiftelsen af vores egen familie på et tidspunkt, så vil jeg vise jer små klip fra det.

Jeg vil bestræbe mig på at udgive nye indlæg hver uge, nogle uger mere end andre, det kommer helt an på hvordan mit arbejdsliv ser ud.

De kommende uger vil jeg genudgive nogle af jeres og mine favoritter fra Anneshyggested på min nye blog. Samtidig har jeg en del nye opskrifter klar til jer, som jeg glæder mig til at vise jer.

Jeg håber, I har lyst til at følge med her. Jeg glæder mig i hvert fald til at dele ud af min passion igen.

Du kan følge mig på Bloglovin’1 thought on “En ny start”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *