Chokolade cookies

Kender I den der følelse man får helt inde i mad-maven, når man træder ind i et hjem, hvor duften af nybagte chokolade cookies rammer en? Den er FANTASTISK! Den anden dag fik et par af mine veninder den følelse. Jeg havde forberedt de her lækre cookies, der er spækket med chokolade, vanilje, smør og sukker. De er en sikker vinder hver gang og det er hjemmets favorit cookie.

 

Chocolat chip cookies

ca 24 store cookies.

225 g usaltet smør, stuetemperatur
350 g lyst muscovadosukker eller lys rørsukker
2 æg
½ tsk vanilje ekstrakt eller 1/2 tsk tørret vaniljekorn
400 g hvedemel
½ tsk salt
2 ½ tsk natron
225 g mørk chokolade, grofthakket og gerne i god kvalitet.

Pisk smør, og sukker let og luftigt og tilsæt æggene et af gangen, rør godt og husk og skrab siderne ned, så man får det hele med. Rør derefter vanilje i ved lav hastighed.
Tilsæt mel, salt og natron og bland det til en jævn dej(den er meget sej til sidst). Vend den hakkede chokolade i.
Her efter plejer jeg at stille min cookie-dej i køleskab, alt fra et par timer til næste dag. Jeg synes resultatet bliver bedst, når dejen har været kold. Du kan sagtens bage dem med det samme.
Tril dejen til kugler og placer dem med god plads imellem hinanden, da de flyder meget ud. Kagerne skal bages i en forvarmet ovn på 170 grader i ca 10 min. De skal begynde og blive gylden i kanterne og så skal de være fladet lidt ud. Jeg tager mine cookies ud, selvom de er lidt bløde på midten. På den måde får jeg nogle cookies der er sprød i kanten, men lækre bløde og chewy i midten. Ligesom jeg synes en chokolade cookie skal være.

 

Jeg lover jer, I vil ikke fortryde at bage denne her cookie. Den er virkelig en favorit! Og hvis jeg spørger Michael efter, hvilken cookie han gerne vil have, jeg bager - ja så er den her en sikker vinder hver gang. 

 1 thought on “Chokolade cookies”

  • Espero y les guste Lyrics: Hoy la soberbia hizo violar tu valor y la avaricia lamió tu deshonor cuanto duele sentir que uno esta perdido que la amargura se folló a tu destino Quítale la ropa interior al dolor desnúdate cortés y dime ¿qué ves? Las Causas de la Disfunción Eréctil son dos principalmente: físicas u orgánicas (Insuficiencia del riego sanguíneo del pene, producida por varios factores de base orgánica) y /o psicológicas. El cortisol, que el cuerpo produce como respuesta al estrés, puede causar problemas sexuales; y durante los períodos de estrés, los niveles de testosterona (hormona que el cuerpo masculino necesita para producir erecciones) pueden disminuir.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *