Salat med hindbær og nødder

Nu når sommeren lader sig vente, så vil jeg gøre mit til, at maden i det mindste minder lidt om sommer. Jeg priser mig lykkelig for, at vi om 3 uger er at finde på Bali. Så får vi da masser af sol og varme. Har jeg sagt, at vi glæder os helt vildt? 

Den her salat er et hit hos os. Den er simpel, frisk og sødlig samt passer den til rigtig meget forskellig protein. 

Vi får gerne den her salat til kylling og fisk, men den vil også passe godt til en oksefilet. Det er bare med at prøve dig frem. Har du mulighed for at plukke hindbær i haven, så bliver salaten næsten ikke bedre. Det smager af sommer! 

 

 

Salat med hindbær og nødder

4 pers 

150 g friske hindbær

1 pose babyleafs (du kan sagtens skifte dem ud med babyspinat eller rucula, hvis du kun vil have 1 slags salat)

50 g ristet mandler

1/2 håndfuld ristet græskarkerner

 

Dressing

2 spsk olivenolie

2 spsk hindbærsirup

salt og peber

 

Skyl hindbær og babyleafs hver for sig. Få dem tørret godt for vandet. 

Hak de ristede nødder. 

Rør olivenolie, hindbærsirup, salt og peber sammen. 

Bland nu alle ingredienserne og så er salaten klar til at blive serveret. 

Den er så let og lave, men den smager fantastisk. Det er helt klart en salat, der er gæstemad værdig. 

 

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *